Over mij

Mijn naam is Astrid. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de psyche van de mens en het menselijk lichaam. Bewustwording en bewustzijn zijn thema’s die mij altijd hebben bezig gehouden. Ik zie het lichaam als een mooie ingang en een mooi uitgangspunt om (weer) in contact te komen met jezelf.

​Bij Holos in Utrecht heb ik de 4-jarige HBO-opleiding tot Massagetherapeut gevolgd. De visie en lijfspreuk ‘laten zijn wat is’ van Holos spraken me direct aan. Met de opleiding begon voor mij een nieuwe reis van zelfonderzoek, van aanraken en (aan)geraakt worden. Een spannende reis, een emotionele reis met vallen en opstaan, maar met een prachtig (voor)uitzicht. Het is ook een reis die gelukkig nooit meer ophoudt en steeds leuker wordt. ​

 

Na het behalen van mijn diploma tot masseur ben ik in 2012 gestart met mijn eigen praktijk in Arnhem. In september 2016 ben ik afgestudeerd als massagetherapeut.

 

Sinds januari 2015 ben ik met mijn praktijk gesitueerd in Nieuwegein waar je terecht kunt voor massagetherapie en stoelmassage voor evenementen. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging de VBAG en volg regelmatig na- en bijscholingen.